• Krabpalen specialist!
  • Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Top 10 Krabmatten/planken

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Krabmat

Een krabmat is het alternatief voor diegene die geen plaats wil maken voor een krabpaal. Een krabmat dient in zekere mate voor dezelfde behoefte bevrediging, namelijk het krabben. De kat kan zich lekker uitleven op de krabmat en zo in haar behoefte voorzien. Een krabmat is er in vele verschillende vormen. Dit is een groot voordeel, hierdoor kan je namelijk gewoon de mat kiezen die het beste bij de huisinrichting past.

De Cat-it Senses krabmat

Voor het ultieme genot voor uw kat moet u beslist de Cat-it Senses krabmat kopen. Deze mat heeft een speciaal ontworpen design om uw kat volledig tevreden te maken. Door het ontwerp is de mat namelijk niet alleen goed voor de nagels van uw kat, maar krijgen de poten ook nog eens een massage.

U kan met de Cat-it Senses krabmat uw kat stimuleren haar nageltjes bij te houden. Door het design kan er namelijk eten in de gaten worden gelegd zodat de kat zich aangetrokken voelt tot de krabmat. Wanneer de krabmat versleten is, heeft u de mogelijkheid navulling aan te schaffen op Krabpaalplezier.nl. Echter biedt dé online krabpalenspecialist ook een pakket aan, waarbij er automatisch twee navullingpakketen meegeleverd worden.

Krabmat is de oplossing voor normaal kattengedrag

Krabben valt onder het normale kattengedrag. Dit betekent dat het niet af te leren valt. Heeft u dus last van uw kat doordat ze aan uw meubels krabt? Dan bent u genoodzaakt een plaatsvervangend object zoals een krabmat aan te schaffen waar de kat haar behoefte kwijt kan. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden:

Krabpaalplezier heeft twee A-kwaliteit merken krabmatten in haar assortiment. Krabpaalplezier.nl garandeert daarmee topproducten. Merken Wave en CA Design prijken op de website met hun mooie krabmatten.

Bestel uw krabmat bij dé online krabpaalspecialist

U kunt nu van u katproblemen afkomen door een krabmat aan te schaffen. Bij Krabpaalplezier.nl bent u verzekerd van goede kwaliteit. Geen kapotte meubels meer, maar ultiem genot voor uw kat en uzelf. Voor andere huisdierbenodigdheden, neem eens een kijkje op Huisdierplezier.nl.