• Krabpalen specialist!
  • Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Krabton

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Krabton

Een krabton voor uw kat. De krabton is een enorm leuk speeltoestel voor uw geliefde kat. Daarbij kan de krabton een perfecte aanvulling zijn bij een krabpaal. Krabpaalplezier.nl heeft uitsluitend A-merken krabtonnen als Cats Crush en Catchy in haar assortiment. Deze krabtonnen zijn voorzien van holletjes waar de kat heerlijk kan relaxen.

Wat is een krabton?

Een krabton is eigenlijk deels hetzelfde als een krabpaal alleen dan in de vorm van een ton. De kat kan er heerlijk aan krabben, waardoor de meubels ongeschonden blijven. De krabton is gemaakt van sisalkleed, tapijt en pluche. Hierdoor heeft de kat een heerlijk oppervlak om aan te krabben, maar kan zij ook heerlijk ontspannen op een beschut plekje.

Krabton schoon en fris houden

Het kan voorkomen dat de krabton gaat stinken. Dit kan verschillende redenen hebben. De kat kan wel eens per ongeluk zijn behoeften doen in de krabton. De krabton is bekleed met stof en dit stof kan dan gaan stinken. Toch hoeft het niet altijd aan de kat te liggen.

Het kan namelijk zo zijn dat slechts door het gebruik van de krabton er nare geuren vrij gaan komen. Dit komt dan omdat stof door het gebruik alleen al kan gaan stinken. Katten dragen namelijk ook wel eens viezigheid mee tussen de vacht. Dit kan dan uiteindelijk ervoor zorgen dat het alsnog begint te stinken.

Er zijn een aantal opties die men heeft om stank te voorkomen of om de stank te verdelgen. Hieronder geven we je een aantal mogelijkheden:

  • Sodakristallen: in een afgesloten zak in de krabton leggen
  • Biotex: de krabton goed insoppen met biotex

Bestel uw krabton online bij Krabpaalplezier.nl

Zoekt u een leuke meubel voor uw kat, waar zij heerlijk aan kan krabben. Met de krabton ben je verzekerd van een goede aankoop. De kat zal het heerlijk vinden om eraan te krabben en heeft tegelijkertijd een lekker beschermplek voor zijn dutjes. Vindt u de krabton maar niets, misschien vanwege zijn vorm? Kijk dan eens naar onze andere krabproducten zoals de krabpaal, krabmat of de krabplank.