• Krabpalen specialist!
  • Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Krabplank

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Krabplank

Zoekt u een product waar uw kat heerlijk aan kan krabben, maar mag het niet teveel plaats innemen? Dan is deze krabplank echt wat voor u. De krabplank is een simpel, maar uiterst effectief en efficiënt product. De krabplank heeft enkele verschillende voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een krabmeubel. Het neemt weinig ruimte in beslag en kan u een hoop problemen besparen.

Waar is de krabplank van gemaakt?

De krabplank is ontworpen om krabproblemen van uw kat te voorkomen. Katten heb van nature meegekregen te krabben, maakt niet uit aan wat. In de natuur zijn die vaak bomen, maar daar is nu een product voor gemaakt. De krabplank is de oplossing om kapotte meubels te voorkomen. De krabplank is vaak net als de krabmeubel en krabpaal gemaakt van hout met sisaltouw eromheen. Dit sisaltouw is ideaal voor het krabben. Zo kan de kat zijn nagels scherp houden en haar spieren trainen. De krabplank is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

Catnip op uw krabplank: Wat is het en waar is het goed voor?

Catnip is hetzelfde als kattenkruid. Catnip is een plant die toebehoort aan de muntplanten. Kattenkruid wordt vaak gebruikt voor het maken van kruidenthee of andere homeopathische middelen.

De Catnip produceert een aantal stoffen waar bijna alle katten gek op zijn. Dit is namelijk genetisch bepaald, waardoor katten gaan miauwen, rollen of zelfs tegen het kruid aan schuren. Voor uw kat is Catnip dus geweldig.

U hoeft niet bang te wezen dat deze Catnip op uw krabplank verslavend is voor de kat. Het kruid is ongevaarlijk voor uw huisdier, waardoor het dus alleen maar heel handig en leuk kan zijn voor uw kat.

Krabplank eenvoudig en makkelijk bestellen op Krabpaalplezier.nl

Zoekt u een leuke krabplank voor uw kat? Met de krabplanken van Karlie heeft u zeker te weten een mooie plank in huis. De kat vindt het heerlijk om eraan te krabben, helemaal als u ervoor kiest om er eentje met Catnip te nemen. Wilt u naast de krabplank misschien nog andere huisdierbenodigdheden aanschaffen? Neem eens een kijkje op Huisdierplezier.nl.