• Krabpalen specialist!
  • Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Hoekkrabpaal

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Hoekkrabpaal

De hoekkrabpaal is één variant van de vele verschillende krabpalen die er zijn. Mensen vinden het vaak fijn om een krabpaal niet midden in de woonkamer te plaatsen, dus kiezen zij voor een hoek. De hoekkrabpaal is daar speciaal voor gemaakt. Zo zit je niet met ronde vormen die niet goed in de hoek passen. De hoekkrabpaal heeft de perfect vorm om in elke hoek te kunnen staan. Dit zorgt voor een mooie uitstraling in uw huis.

Waarom kiezen voor een hoekkrabpaal?

De hoekkrabpaal verschilt ten opzicht van de gewone krabpalen niets op het gebied van materiaal en kleur. Echter biedt de hoekkrabpaal het voordeel dat de vorm ervoor zorgt dat de krabpaal precies in het hoek van een ruimte past. Dit zorgt ervoor dat de krabpaal zo min mogelijk ruimte in beslag neemt en het ziet er ook nog eens netjes uit.

Materialen waarvan de hoekkrabpaal gemaakt is

Een hoekkrabpaal kan van allerlei materialen gemaakt zijn. Wij geven jou inzicht in welke materialen er gebruikt worden en waarom je voor een bepaald materiaal zou kunnen kiezen.

De hoekkrabpaal bestaat vaak uit verschillende onderdelen. Er zijn vaak palen en rustplekken voor uw huisdier. De krabpaal bezit vaak een onderstel en daarbovenop wordt de paal of palen bevestigd. Op de verschillende verdiepingen bevinden zich dan eventueel beschutte plekjes voor uw kat. Het onderstel moet stevig zijn en is daarom vaak gemaakt van hout. De palen zijn van binnen gemaakt van hout met eromheen sisaltouw. Hier kunnen de katten heerlijk aan krabben, waardoor zij hun nageltjes en spieren trainen.

Om het onderstel en diverse planken in de hoekkrabpaal wordt vaak gebruik gemaakt van pluche. Een stof die heerlijk zacht is voor uw kat. Hierdoor vindt de kat het heerlijk hier zijn beschutte plekje te vinden.

De hoekkrabpaal van Krabpaalplezier

Krabpaalplezier heeft een hele mooie A-kwaliteit hoekkrabpaal voor u klaar staan. Deze hoekkrabpaal is van het merk Karlie, een merk die staat voor kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een topproduct. De krabpaal heeft de beschikking over een sisalpaal, waar de kat heerlijk zijn krabbehoefte kwijt kan. Daarnaast bevindt zich een rustplek bovenop de paal, zodat de kat heerlijk zijn dutje kan doen. Kijk naast onze hoekkrabpaal ook eens bij andere populaire producten op Krabpaalplezier.nl.